Pool: Bogdán érkezését órákon belül bejelentik – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.06.12. 08:44
Egyes angol sajtóhírek szerint napok, mások szerint órák kérdése, és az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool bejelenti, hogy szerződtette Bogdán Ádámot.

A Liverpool Echo napokról, a Daily Mail órákról ír azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz végleges az átigazolás. A két forrás azonban egyetért abban, csak idő kérdése, hogy biztossá váljon a klubváltás.

Mint beszámoltunk róla, az angol sajtóban napok óta kész tényként közlik a magyar kapus érkezését. Bogdán – aki a Boltont hagyja el nyolc év után és jelenleg a válogatott kerettel készül a finnországi Eb-selejtezőre – néhány nappal ezelőtt erről sejtelmesen fogalmazott, és arra tett utalást, hogy egy héten belül kiderül, hol folytatja pályafutását.

Megírtuk azt is, hogy a Nemzeti Sport angol forrásokból úgy értesült, Liverpoolban még a héten bejelenthetik Bogdán Ádám szerződtetését, elképzelhető, hogy péntek lesz ez a nap. Az átigazolás tényét valószínűsíti, hogy a Bolton már meg is találta a magyar kapus utódát, hamarosan szerződteti Ben Amost a Manchester Unitedtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik