Nem hiszem, hogy focizunk majd

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 11:03
Aki azt várja, hogy majd ma este a Benfica megmutatja, hogy a múlt heti tötymörgés csak véletlen volt, az nagyon téved. Legalább 90 perc alibit...

Aki azt várja, hogy majd ma este a Benfica megmutatja, hogy a múlt heti tötymörgés csak véletlen volt, az nagyon téved. Legalább 90 perc alibit prognosztizálok, leginkább a hazaiakon múlik majd, hogy mennyi futballt kell/kéne mutatnunk majd a Stade Chaban Delmas-ban. Mázli, hogy ezt most elég volt leírni.Aki azt várja, hogy majd ma este a Benfica megmutatja, hogy a múlt heti tötymörgés csak véletlen volt, az nagyon téved. Legalább 90 perc alibit prognosztizálok, leginkább a hazaiakon múlik majd, hogy mennyi futballt kell/kéne mutatnunk majd a Stade Chaban Delmas-ban. Mázli, hogy ezt most elég volt leírni.

Világszínvonalon működő blogunk stábja teljesen eltérően éli meg az idei szezont, mármint ami az európai kupákat illeti. Toszi nem bánta a BL búcsút, mondván, az Európa liga a nekünk való vidék, itt lehet nagyot alkotni, két éve is majdnem döntőztünk. Talán pont emiatt rémített meg igazán a Bordeaux elleni hazait követő kirohanása a levéllistánkon. Máté már nehezebben élte meg a Celtic mögötti 3. helyet, de mára szinte teljesen azonosult a 2. számú sorozattal, ki is fejtette múlt héten a miértjét. Mi van velem? Én pont olyan vagyok, mint a csapat. Gyakrabban riadok fel álmomból Lima vagy 'baby John Camp Nouban kihagyott ziccerére, mint arra, hogy bazmeg, mi lesz velünk, ha elsül Maurice-Belay balosa? A srácoknak legalább annyira szar kedden vagy szerdán látni a tévében egy Galatasarayt, vagy éppen egy Malagát, mint nekem, akkor is, ha csak magunknak köszönhetjük, hogy mi bizony csütörtökön vagyunk érdekeltek. Mi a lényeg? Pont annyira szarjuk le az Európa ligát, mint amennyire komolyan vesszük. Értsd: Nem fogunk akarunk kiesni egy Bordeaux ellen, mert az milyen lenne már, de valahogy felpörögni sem sikerült eddig, és szerintem ez nem fog változni ma este sem.

Az ember, aki simán bealudt a Real padján. Respect.

Milyen lenne már, de mégis megtörténhet. Sőt, ha lenne ebben a Girondins-ben legalább egy spíler a már említett MB-n kívül, akkor talán előnyben sem lennénk. Ez a Bordeaux megtestesíti mindazt, amit a mai labdarúgásban középszernek neveznek. Nincs olyan játékos a keretében, akire azt mondanám, hogy hozzuk ide nyáron, pedig mi sem vagyunk tökéletesek. Mondhatnám róluk, hogy szimpatikus csapat, de nem mondom, mivel annál mélyebb sebeket ejtett rajtam a 2000-es Eb elődöntő, valamint a 2006-os Vb elődöntő is. Rühellem a németeket, de a franciák is bőven elférnek a dobogómon.

Ami a csapatot illeti, gyanítom, hogy bőven lesz változás a Gil Vicente elleni kezdőn, bekerülhet Carlos Martins, Rodrigo, Gaitán, André Almeida, Urreta, talán még Luisinho is. Garay és Luisao sérülés(?) miatt nem is utazott a kerettel, a helyükön érdekes lesz egy Jardel-Roderick párost látni, pláne Miranda múlt heti karitatív labdaszóró tevékenysége után, bár a szűrés ugye nem az ő posztja, abszolút vésztartalékként tolta fel JJ. De teljesen mindegy, hogyan állunk fel, a mérkőzés csak akkor válhat érdekessé, ha esetleg a franciák megszerzik a vezetést. Ameddig az eredmény 0-0, addig semmit nem várok, pedig egy váratlanul megpörgetett első 20-25 perccel rövidre zárhatnánk a témát. Csak azok nem mi lennénk, ezért nem is reménykedem.

Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy negyeddöntőbe jutás esetén minden megváltozik majd. Úgyhogy jöhet is a Tottenham, mert állítólag ők most nagyon jók, ráadásul Villas Boassal is van némi elszámolni valónk.

Kezdés 21:05-kor, a DigiSport kettes csatornáján!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik