Kérőre vár a balhés fiú

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2006.01.26. 01:23
Címkék
Noha egyelőre nem forog nagy veszélyben az Indiana rájátszásbeli szereplése, a Pacers bajba kerülhet, ha gyorsan nem oldódnak meg a gondjai. Nem elég, hogy képtelen elcserélni a balhés Ron Artestet, Clevelandben 30 pontos vereségbe futott bele, és megsérült középső embere, Jermaine O’Neal. A meccs előtt Artest volt a főszereplő, az NBA egyik legjobb védekező játékosáról elterjedt, hogy klubja megegyezett a Sacramentóval, Predrag Sztojakovicsért cserébe a Kingshez szerződik. A szerb sem játszott a Philadelphia elleni mérkőzésen, de mint kiderült, nyugodtan betehették volna a csapatba, mert ugrott az üzlet. Úgy tűnik, Artestnek új csapatot kell keresni, mert túl nagy luxus a Pacers számára, hogy nem játszatja.LeBron Jamest nem zavarták az Indiana gondjai, a Cavs csatára 23 pontot, nyolc gólpasszt és hét lepattanót szerzett. Azután, hogy megismerkedett Oscar Robertsonnal, a hatvanas évek egyik legjobb kosarasával, a találkozás nyilván hatott rá. Az 1960-as olimpiai bajnok válogatott tagja ugyanis az 1961–1962-es szezonban megismételhetetlennek tűnő statisztikával zárt: 30.8 pontos, 12.5 lepattanós és 11.4 asszisztos meccsátlagot produkált.

Távirati stílusban
Nyolcas sorozatban van a Detroit és a Charlotte, de amíg a Pistons győzelmeket gyűjtöget, a gyengélkedő Bobcats vereségeket halmoz.

A Miami Heat sorozatban az ötvenegyedik olyan hazai meccsét nyerte meg, amelyen három negyed után előnyben volt ellenfelével szemben.

NBA, ALAPSZAKASZ, 83. JÁTÉKNAP

Cleveland Cavaliers–Indiana Pacers 96–66 (22–18, 20–20, 27–13, 27–15). Ld: L. James 23, Ilgauskas 18, Pavlovics 16, Gooden 14, ill. S. Jackson 17
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik