Formula-1: a Bild szerint Alonso megállapodott a lelépési díjról

Vágólapra másolva!
2007.10.11. 17:57
A német Bild értesülése szerint újabb akadály hárult el a kétszeres Formula-1-s világbajnok Fernando Alonso távozása elől, miután a spanyol pilóta megállapodott lelépési díjáról jelenlegi csapatával, a McLaren-Mercedsszel.

Innentől kezdve a Bild információ egybecsengenek a korábban a spanyol AS-ben megjelentetekkel, miszerint Alonso már a szezon végén elhagyná a McLarent és visszatérne volt csapatához, a Renault-hoz.

A 26 éves spanyol versenyző a francia csapat színeiben lett két alkalommal is első – 2005, 2006 -, ezt követően azonban a nagy rivális McLaren csapatához szerződött.

Ám hiába írt alá két évre szóló, 2008 végéig szóló szerződést, jelen állás szerint az első idény végén megválik a csapattól, ahol nem igazán érezte jól magát és ahol egyébként sem ragaszkodnak már hozzá annyira, mint egy évvel ezelőtt, szerződtetésének idején.

Alonsót új szerződése a Renault-hoz három idényre, azaz 2010 végéig kötné.

A világbajnoki címvédő a 2007-s sorozatban egy futammal a szezon vége előtt a pontversenyben a második helyen áll, négy ponttal csapattársa, az éllovas brit újonc, Lewis Hamilton mögött.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik