Szerbia: még mindig nincs kapitány

Vágólapra másolva!
2006.07.16. 13:14
Címkék
Bár már egy hónapja lemondott Ilija Petkovics, a Szerb Labdarúgó-szövetség vezetői még mindig nem nevezték meg az utódot.
Tíz napon belül meglesz Petkovics utódja?
Tíz napon belül meglesz Petkovics utódja?
Tíz napon belül meglesz Petkovics utódja?
Tíz napon belül meglesz Petkovics utódja?

A Szerbia és Montenegró néven induló ország válogatottja csúfosan leégett a németországi labdarúgó-világbajnokságon: mindhárom csoportmeccsét elvesztette, így az utolsó helyen végzett a kvartettben.

Az együttes kapitánya, Ilija Petkovics azonnal benyújtotta lemondását, amit a szövetség vezetői el is fogadtak. Az utódot azonban még nem jelölték ki, pedig egy hónap múlva, augusztus 16-án a szerbek Csehországgal játszanak barátságos mérkőzést.

Zvezdan Terzsics, a szövetség vezetője elmondta, hogy az utódot már Petkovics lemondása óta keresik, és állítása szerint tíz napon belül meg is nyilvánosságra is hozzák, hogy ki lesz az.
"Az anyagi lehetőségeink behatároltak, így például egy Luiz Felipe Scolarit nem tudunk megfizetni - nyilatkozta a sportvezető. Scolari egyébként - nyilván nem ennek hatására - már hosszabbított a portugál szövetséggel.

Szerb információk szerint több jelölt is jelezte, hogy nem vállalja az esetleges felkérést, mint például a német Jürgen Kohler, valamint a világbajnokságon Ghánát irányító, de amúgy szerb Ratomir Dujkovics.

A hírek szerint Terzsics megpróbálja Roberto Mancinit megnyerni a posztra, valamint segítőnek Szinisa Mihajlovicsot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik