Beckham bemutatkozott, az LA Galaxy meghajolt a Chelsea előtt

Vágólapra másolva!
2007.07.22. 10:39
Címkék
Megtörtént David Beckham várva várt bemutatkozása a Los Angeles Galaxy-ben a Chelsea elleni barátságos felkészülési összecsapáson, magyar idő szerint vasárnap hajnalban. A Real Madridtól érkező klasszis epizódszerepet kapott az amerikai klub 1-0-s veresége alkalmával, 12 perccel a találkozó vége előtt állította be Frank Yallop vezetőedző, és mindössze nyolcszor ért labdába.
Beckham bemutatkozása felemásra sikeredett
Beckham bemutatkozása felemásra sikeredett
Beckham bemutatkozása felemásra sikeredett
Beckham bemutatkozása felemásra sikeredett

A 32 éves angol válogatott sztár, aki hetek óta bokasérüléssel küszködött, az utolsó negyedórára állt be a los angelesi együttesbe 27000 néző hatalmas üdvrivalgása közepette.

Beckham, aki a Real Madrid spanyol bajnoki címének megszerzése óta, azaz 35 napja nem lépett pályára mérkőzésen, meglehetősen idegen test volt első meccsén a Los Angeles Galaxy-ben, összesen csupán nyolcszor ért labdába.

Az extázisban lévő szurkolók ennel ellenére minden labdaérintését megtapsolták, s a közönség egy emberként szorított érte, amikor Steve Sidwell csúnya belépője után fájdalmas arccal terült el a földön.

A meccsen a nemrég szerződést hosszabbító John Terry 47. percbeli találata döntött a londoni kékek javára.

A találkozót hatalmas érdeklődés kisérte Amerikában, a VIP-szekció is megtelt a lelátón. Beckham popsztár feleségéhez, Victoriához olyan hírességek csatlakoztak, mint Eva Longoria, Katie Holmes, vagy Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger. A feketepiacon állítólag 2,000 dollárért lehetett az utolsó pilanatokban jegyhez jutni.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, CARSON
LA GALAXY – CHELSEA FC 0-1 (Terry 47.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik