(Szarka)lábjegyzet: Ésszel Mr. Ashley, ésszel!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 12:06
Hivatalosan még el sem indult az átigazolási szezon, mégis minden nap új hírek érkeznek a Newcastle háza tájáról. Érkező oldalon nincs...

Hivatalosan még el sem indult az átigazolási szezon, mégis minden nap új hírek érkeznek a Newcastle háza tájáról. Érkező oldalon nincs kilátásban nagy durranás, az esetleges távozók névsora viszont elég riasztónak tűnik.Hivatalosan még el sem indult az átigazolási szezon, mégis minden nap új hírek érkeznek a Newcastle háza tájáról. Érkező oldalon nincs kilátásban nagy durranás, az esetleges távozók névsora viszont elég riasztónak tűnik.

A háttérben az "oroszok és az arabok" állnak, hiszen az orosz Lokomotív Moszkva és Anzsi Mahacskala mellett az orosz tulajdonban lévő Monaco és az arab érdekeltségű PSG is akar magának egy-egy TOP Szarkát.

Hogy kiket, abban sincs semmi meglepő. Papiss Cissé-t a Dagesztánaiak vinnék, Tioté-ra pedig az "orosz Lokinak" fáj a foga. Ben Arfa-t a Monaco nézte ki magának, de a Ligue 1 újonca Cabaye-t is szeretné megszerezni, amihez viszont a PSG-nek is lenne pár szava. Tavaly kétségbeesetten kapkodtam volna a fejemet az ilyen hírek hallatán, hiszen egyértelműen le akarják rabolni a csapatot. A nemrég befejeződött szezon után viszont az jutott eszembe, hogy ha e négy játékos után 60 és 70 millió font közötti összeget lehetne kaszálni, akkor abból legalább 7-8 új ember érkezhetne.

Persze abban az esetben, ha ezek a transzferek megvalósulnának, a piac azonnal alkalmazkodna, és jó pár millió fonttal emelkedne annak az ára, aki iránt a Newcastle érdeklődne.

Ehhez jön még Mike "a fukar mindenségit!" Ashley átigazolási stílusa, ami miatt reális veszélye van annak, hogy egy iszonyatosan gazdag, de kiesés elleni klub leszünk a következő évadban... Szóval ésszel Mr. Ashley, ésszel!

Mind a négy említett játékosról jött hír a múlt héten. A Lokomotív érdeklődésével kapcsolatban egyelőre nincs új infó, az Anzsi pedig gondolom rágódik azon, hogy Cissé többe kerül, mint tervezték.

A francia vonal azonban megerősödött

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik