Man. City: Bony érkezésével a csatár a Juventusban köt ki?

Vágólapra másolva!
2015.01.11. 18:05
Angol sajtóhírek szerint Sztevan Jovetics, a Manchester City labdarúgócsapatának montenegrói támadója a Juventusban folytathatja pályafutását, ha az égszínkékek valóban szerződtetik Wilfried Bonyt.

Mint arról beszámoltunk, a BBC Sport információi szerint megegyezett egymással a Manchester City és a Swansea labdarúgócsapata: a City 30 millió fontért megvásárolja a walesiek elefántcsontparti csatárát, Wilfried Bonyt.Mint arról beszámoltunk, a BBC Sport információi szerint megegyezett egymással a Manchester City és a Swansea labdarúgócsapata: a City 30 millió fontért megvásárolja a walesiek elefántcsontparti csatárát, Wilfried Bonyt.

Ha Bony szerződését véglegesíteni tudja a City, egyik csatárától szinte biztosan meg kell válnia: állítólag Sztevan Jovetics távozhat.

Egybehangzó olasz és angol lapértesülések szerint a montenegróinak már talált is új klubot a City, Jovetics a Juventusban folytathatja.

A britek állítják, a pénz sem jelent akadályt, ugyanis az egyik csatárát mindenképpen el akarja adni a City, így a torinóiak egy „akciós”, 10 millió euró körüli összegért lecsaphatnak kiszemeltjükre, akinek piaci értékét a transfermarkt.de 24 millió euróra becsüli.

Joveticsnek nem lenne ismeretlen a Serie A, mielőtt Angliába szerződött, öt évet „lehúzott” a Fiorentinánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik