Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
só
bors
1 tk római kömény
1 gerezd fokhagyma
1 tk szárított oregánó
1 tk paprika
A cukkinihez:
2 db salátacukkini
½ citrom leve
½ tk szárított oregánó
¼ tk fokhagymapor
olívaolaj
só
bors
Elkészítés:
A csirkemellet nagyobb szeletekre vágjuk. A sót, borsot, római köményt, a zúzott fokhagymát, az oregánót és az őrölt paprikát egy tálban összekeverjük, majd bedörzsöljük a csirkemellet. Felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, és 25-30 perc alatt pirosra sütjük – ötpercenként forgassuk másik oldalra. A cukkinit karikára vágjuk, a citromlevet elkeverjük az oregánóval, a fokhagymaporral, az olívaolajjal, a sóval, a borssal, majd ebben a keverékben forgatjuk meg a cukkinit, amelyet a forró serpenyőben oldalanként 3-4 perc alatt megsütünk.