Cselgács-Eb: Bor Barna és Mészáros Anett a vigaszágon folytatja

Vágólapra másolva!
2006.05.28. 11:40
Címkék
A 70 kg-os Mészáros Anett és a legnehezebbek között (+100) induló Bor Barna is a vigaszágra jutott a tamperei cselgáncs Európa-bajnokság zárónapján.
Mészáros Anett és Bor Barna
Mészáros Anett és Bor Barna
Mészáros Anett és Bor Barna
Mészáros Anett és Bor Barna
Mészáros Anett és Bor Barna
Mészáros Anett és Bor Barna

A tavalyi, rotterdami Eb-n bronzérmes – ezúttal már koromfekete hajjal hódító – paksi lány balszerencséjére éppen a címvédő Bosch ellen kezdett.

A holland nem igazolta hírnevét, ugyanis csak egy kokát ért el, ám ennyi elég volt a végelszámolásnál a sikerhez. Mivel a következő mérkőzését is megnyerte, "magával vitte" Mészárost az alsó ágra.

Az ugyancsak ASE-versenyző Bor elsőként a szerb-montenegrói Raduloviccsal került szembe, aki hamar elfáradt, és előbb megintették, majd a 120 kg-ja ellenére rendkívül mozgékony magyar jukót érően eldobta őt.

Következett az észt Padar, aki szintén lassabbnak tűnt - még egy térdsérülést is eljátszott -, ám három perc elteltével egy szemfüles átfordítással véget vetett a meccsnek.

A vigaszágon Bor először a bolgár Ilievvel találkozott, akit két percnél eldobott, így még harcban van a bronzéremért. A vasárnapi harmadik magyar, Hadfi Dániel (100) később lép tatamira. (MTI)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik