Üzenet az MTK női csapatának

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.09.27. 05:09
Nagy nap ez a mai: BL-főtáblás meccset játszik az MTK a svéd bajnok Malmővel. Sokat gondolkoztam azon, hogyan mutathatom meg legjobban a lányoknak...

Nagy nap ez a mai: BL-főtáblás meccset játszik az MTK a svéd bajnok Malmővel. Sokat gondolkoztam azon, hogyan mutathatom meg legjobban a lányoknak, mennyien szurkolnak nekik. Aki az elmúlt napokban találkozott velem, tanúsíthatja, hogy bármi kapcsán képes voltam a csajokról beszélni, igyekeztem telekürtölni a sajtót is, holnap a közszolgálati tévé déli Híradójában például benne lesz a csapat - hát most ideje, hogy más beszéljen helyettem. Megkértem néhány embert, hogy mondja el nekem gondolatait a mai meccsel kapcsolatban. Lányok, ezek az üzenetek nektek szólnak. Talán rajtuk keresztül érzitek majd kicsit, mennyire büszkék vagyunk rátok. Immár egyre többen.Nagy nap ez a mai: BL-főtáblás meccset játszik az MTK a svéd bajnok Malmővel. Sokat gondolkoztam azon, hogyan mutathatom meg legjobban a lányoknak, mennyien szurkolnak nekik. Aki az elmúlt napokban találkozott velem, tanúsíthatja, hogy bármi kapcsán képes voltam a csajokról beszélni, igyekeztem telekürtölni a sajtót is, holnap a közszolgálati tévé déli Híradójában például benne lesz a csapat - hát most ideje, hogy más beszéljen helyettem. Megkértem néhány embert, hogy mondja el nekem gondolatait a mai meccsel kapcsolatban. Lányok, ezek az üzenetek nektek szólnak. Talán rajtuk keresztül érzitek majd kicsit, mennyire büszkék vagyunk rátok. Immár egyre többen.

HAJRÁ, MTK!

Csapatmunka. A kedvenc képem a szerdai edzésről

Domonyai László, az MTK klubigazgatója:

„Tehetségesek vagytok és sokra hivatottak. Mi tudjuk ezt az MTK-ban. Most megmutathatjátok másoknak, mutassátok meg mindenkinek!

Hajrá, MTK!”

Török Gábor politikai elemző, a BLSZ társadalmi elnöke:

„Haladás-drukkerként természetesen ebben a műfajban Viktória-párti vagyok, de ilyen esetekben csak egy csapatért szorít az ember: a magyarért. Ki kell mondani: óriási dolog, hogy az MTK két éve az Evertont hozta el, idén pedig a Malmőt hozza el a főtábláról Budapestre, és biztos vagyok abban, hogy egyre többen – köztük a sporttévék műsorfelelősei – ismerik majd fel ennek az értékét. Bármi is lesz az eredmény, ez a nap Vágó Fanniéké, a jövő pedig a női focié."

Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója:

„Tisztelt Labdarúgó Hölgyek, kedves Lányok!

Egy női labdarúgó életében ritkán adatik meg, hogy BL-mérkőzést játsszon. Most eljött a pillanat, mikor is Európa egyik legerősebb női futballnemzetének csapatával, a Malmővel kell megmérkőzni. Fantasztikus lehetőség magyar lányainknak, amihez bátorítok mindenkit, hogy a papíron esélyesebbnek tartott svéd csapat ellen a hölgyek egy eredményes meccset játsszanak és élvezzék a BL-mérkőzés minden pillanatát.

Ehhez kívánok mindenkinek sok szerencsét, bátorságot, erőt, mert az életben van egy mondás, miszerint:

„Ha az szükségeltetik, akkor inkább ugorj egy nagyot, mert két kis lépéssel nem jutsz át a szakadék felett.”

Hajrá MTK, hajrá, magyarok!

Üdvözlettel:

Nyilasi Tibor”

Kozma Orsi énekesnő:

"A Kötényblog kapcsán ismerkedtem meg a csajfocival, néha figyelem is, milyen eredmények vannak, és nagy örömmel olvastam, hogy az MTK női csapata fontos meccset játszik a Bajnokok Ligájában! Ez hatalmas eredmény, szuperek vagytok, csajok, csak így tovább! Nagyon szorítok értetek! Hajrá!”

Molnár Mátyás, a Sport TV műsorvezetője:

„Ott voltam az MTK Everton elleni meccsén, lenyűgöző volt, ahogy a lányok maguk mellé állították az eleinte kicsit szkeptikusan szemlélődő közönséget küzdeni tudásukkal, lelkesedésükkel és persze a teljesítményükkel. Idén is ott leszek a Hidegkuti-stadionban, ahol a lányok mellett Turtóczki Sándornak és szimpatikus stábjának is szorítok. Remélem, a fiúk kifőznek egy remek taktikát a Malmö ellen, amit a lányok tálalnak majd! Mi, futballszeretők ugyanis nagyon éhesek vagyunk a sikerre! Hajrá!”

Fülöp Márton, az Aszterasz Tripolisz labdarúgója, korábbi MTK-játékos

"A szívem mindig is az MTK-ért dobogott, így nagyon örülök, hogy a lányok ilyen szépen menetelnek. Kívánom, hogy a komoly ellenfél ne terhet, hanem kihívást jelentsen nekik, és ez spannolja őket. Hajrá, kék-fehérek!"

Szász Kitti kétszeres freestylefutball-világbajnok:
"Kevés olyan momentum van az ember életében, amikor, amikor teljesül a vágya, valóra válik az, amiért hosszú évek óta dolgozik. Az enyém néhány napja teljesült, és ez egy olyan csodálatos érzés, amit szeretném, ha ti ismegtapasztalnátok. Voltam már fellépni a Malmőnél, megismerkedtem a lányokkal, láttam, milyen profi körülmények között fociznak. Ennek ellenére bízom abban, hogy nem az én vb-címem az egyetlen magyar női futballsiker, ami erre a hétre jut. Hajrá, csajok!"

Szász Kitti kétszeres freestylefutball-világbajnok:


"Kevés olyan momentum van az ember életében, amikor teljesül a vágya, valóra válik az, amiért hosszú évek óta dolgozik. Az enyém néhány napja teljesült, és ez egy olyan csodálatos érzés, amit szeretném, ha ti ismegtapasztalnátok. Voltam már fellépni a Malmőnél, megismerkedtem a lányokkal, láttam, milyen profi körülmények között fociznak. Ennek ellenére bízom abban, hogy nem az én vb-címem az egyetlen magyar női futballsiker, ami erre a hétre jut. Hajrá, csajok!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik