Válogatott: Mindenképpen győznünk kell - Egervári Sándor

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 18:23
Címkék
Lassan félcsapatnyi sérültet kénytelen nélkülözni a magyar labdarúgó-válogatott, legutóbb ráadásul – Egervári Sándor szavaival élve – egy „speciális játékos", Dzsudzsák Balázs is kidőlt. Ennek ellenére a kapitány szerint nélküle is nyernünk kell a svédek ellen.

Szerencsére a sok sérült és eltiltott dacára a szövetségi kapitány nem vesztette el a humorérzékét. Amikor ugyanis megkérdezték tőle, hogy mi volt az első gondolata, amikor értesült Dzsudzsák Balázs sérüléséről, először elmosolyodott, majd azt mondta:

„Valami olyasmi, hogy a kutyafáját... Balázs kiesése nagy veszteség, hiszen speciális játékosról van szó, egészen kivételes lövőerővel, ráadásul gyakran kerül a védők mögé. Nincs idő azonban ezen keseregni, fölösleges is lenne, ugyanis már csak pár napunk van a mérkőzésig, amelyet egy nagyon masszív csapat ellen vívunk majd. Szerencsére érzem a fiúkon az elszántságot, a becsvágyat, hogy fel szeretnék borítani a papírformát. Nem a döntetlen a célunk, ha meg akarjuk valósítani az álmunkat, vagyis a kijutást az Eb-re, mindenképpen győznünk kell.”

A csapat pedig az első edzés alapján tényleg egységesnek tűnik – még ha olykor hibáznak is a fiúk. Az egyik gyakorlatot ugyanis tapsra kellett volna kezdeni, Csábi József pályaedző azonban síppal adott jelet, és ezzel jó néhány játékost meg is tévesztett. Persze, álmosító délután volt, ám péntek este ennél jobban kell majd koncentrálni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik