Brazília: a vb ideje alatt tivornyázó játékosait bírálja az elnök

Vágólapra másolva!
2007.08.03. 10:25
Címkék
Kellemetlen információ látott napvilágot a brazil válogatottról. Az ország labdarúgó-szövetségének elnöke, Ricardo Teixeira (képünkön) ugyanis megdöbbentő tényeket közölt az egyik Sao Pauló-i újságban a kudarccal végződő 2006-os világbajnokság okairól.
Ismert, a világeseménynek címvédőként és legnagyobb esélyesként nekivágó válogatott a negyeddöntőben 1–0-s vereséget szenvedett Franciaországtól, így búcsúzni kényszerült a tornától.

A sportvezető most napvilágra hozta, hogy néhány válogatott futballista egész éjszaka részegeskedett a tavalyi világbajnokság két összecsapása között, és a jelenleg a Milan szolgálatában álló Ronaldo súlyáról is megvető véleménnyel volt.

"Hogy nyomhat kilencvennyolc kilogrammot egy futballista ilyen rangos tornán? – vetette fel ironikusan a sportvezető. – Én nem vagyok sportember, mégsem vagyok ennyire súlyos. Ami pedig a többieket illeti, róluk is megvan a véleményem, hiszen néhányuk részegen tért vissza a szállodába hajnali négy és hat óra között. Már csak azt nem értem, hogyan nem vette ezt észre senki a szakmai stáb tagjai közül?"
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik