Uruguayi kapust szemelt ki az Inter, a Juventus és az Arsenal

Vágólapra másolva!
2007.08.07. 13:37
Fernando Muslera jelenleg Montevideóban játszik, a Nacional csapatának kapuját védi. Jelenleg őt tartják Dél-Amerikában az utóbbi évek egyik legnagyobb kapusreménységének. A 21 éves portásnak már biztos helye van Uruguay egyik legnagyobb klubjánál, és a nemzeti tizenegyben is: a mostani válogatott hálóőr, Fabian Carini utódjának tekintik.
Fernando Muslerának minden oka megvan az örömre
Fernando Muslerának minden oka megvan az örömre
Fernando Muslerának minden oka megvan az örömre
Fernando Muslerának minden oka megvan az örömre
Az előző szezonban Muslera óriási formában védett, csapata többek között a Libertadores Kupa negyeddöntőjéig jutott.

Nem csoda, ha a 190 centi magas kapus iránt – aki már 21 évesen csapata egyik legjobbjának számít – több európai klub is élénken érdeklődik.

Legnagyobb hévvel az olasz bajnok Inter próbálja a játékos leigazolását nyélbe ütni, és az elkövetkezendő pár évre Milánóhoz szeretné kötni.

Ennek persze anyagi jellegű okai vannak, hiszen Muslera nagy valószínűséggel jóval többet fog érni pár év európai légióskodás után.

A rivális Juventus ugyancsak a kérők között szerepel, és már szintén felvette a kontaktust a játékos ügynökével egy esetleges torinói szerződés miatt.

Hogy ne legyen ennyire egyszerű a képlet, múlt hétvégén az angol Arsenal is bejelentkezett a fiatal tehetségért.

Az angoloknál korábban már járt próbajátékon a szintén uruguayi Fabian Carini és Sebastian Viera is, végül azonban nem igazolták le őket az „ágyúsok”.

A három nagycsapaton kívül még a Benfica és a Genoa érdeklődik Muslera iránt.

A játékos ügynöke szerint a fiatal kapus már eldöntötte, hol folytatja a pályafutását, de a hétvégig ezt nem tárja nyilvánosság elé.

Egyelőre tehát csak annyit tudni, hogy a 21 éves tehetséges hálóőr hamarosan egy európai nagycsapathoz igazol.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik