Barcelona: hatalmas fieszta; Neymar is beugorhat a bulira

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.05.15. 20:58
null
Így ünnepelték Barcelonában a bajnokcsapatot (Fotó: AFP)
A spanyol sportnapilap, a Marca élőben tudósít az FC Barcelona hétfői bajnoki ünnepléséről – mint ismert, a csapat vasárnap, az Espanyol legyőzésével biztosította be a klub történetének 27., a Lionel Messi 2021-es távozása utáni időszak első bajnoki címét. Egyes források szerint a buliba később a Barca korábbi játékosa, a szabadnapján Barcelonába érkező PSG-támadó, Neymar is bekapcsolódhat.

A Marca tudósításából kiderül, Barcelonában már délután megteltek az utcák, az emberek a La Liga új bajnokát ünneplik. A bajnokcsapatot nyitott tetejű busz viszi körbe a városban, a szurkolók erkélyekről, buszmegállókból vagy éppen motorháztetők és konténerek tetejéről várják a busz érkezését.

A fieszta közben a Barca Tv-nek több játékos is nyilatkozott. Az uruguayi Ronald Araújo azt mondta, sosem volt még része hasonló méretű ünneplésben, míg a Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen a bajnoki címhez vezető utat összegezte.

„Az emberek nagyon izgatottak, hogy láthatnak minket. Eleinte nehéz volt az idény, mert jöttek új igazolások és fiatal játékosok, de végig elég kiegyensúlyozottak voltunk. Nagyon jó ezt az időt most a szurkolóinkkal tölteni, ilyen közel lenni hozzájuk” – fogalmazott a német kapus.

A brazil globo.com katalán értesülésekre hivatkozva arról ír, hogy a Barca korábbi játékosa, a jelenleg sérült Neymar is Barcelonába érkezett – a reptéri érkezéséről videót is közölt a portál. A PSG játékosa a szabadnapját tölti, és csatlakozhat ünneplő extársaihoz.

ÍGY FOGADTÁK A SZURKOLÓK A BAJNOKCSAPATOT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik