Chelsea: a hazatérő játékosokat vasárnapig visszavárják

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.30. 22:19
A Chelsea arra kérte azon játékosait, akik a koronavírus-járvány miatt külföldre utaztak, hazatértek családjaikhoz, hogy vasárnapig térjenek vissza Londonba, ugyanakkor megértőek lesznek azokkal, akik csak egy-két napos csúszással érkeznek meg.

A Telegraph honlapjának beszámolója szerint a klub türelmes lesz, ha a koronavírus-járvány miatt külföldre utazott játékosai csak egy-két napos csúszással tudnak visszatérni. Az együttes maximálisan figyelembe veszi a különböző országok rendelkezéseit, és azt is, mely futballistáknak kell majd két hétre házi karanténba vonulniuk azt követően, hogy megérkeznek a brit fővárosba.

A héten a Premier League több klubja is – a szigorú megelőző korlátozások betartásával – fokozatosan újrakezdte az edzéseket, és erre készül a Chelsea is. A liga tervei szerint május 11-től engedélyezhetik általánosan a kiscsoportos tréningeket, május 18-án a teljes edzéseket. A világjárvány miatt március 13-a óta szünetelő pontvadászat június 8-a után folytatódhat zárt kapuk mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik