A kék drukkerhadra is számít a Levszki Budapesten

Vágólapra másolva!
2009.08.21. 16:52
Címkék
Tizenkét szurkolói buszt indít a Levszki Szófia Budapestre – tudatta a DVSC-TEVA BL-selejtezős ellenfele.
Akárcsak a magyar csapat tagjai, a bolgárok is nagyon számítanak sajátjaik buzdítására a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő találkozón. A Levszki szurkolói csoportja már tizenkét buszt szervezett (érdeklődéstől függően továbbiakat is indíthatnak), és több száz autó is Budapest felé veszi az irányt.

A drukkercsoport honlapja, a sector-b.com szerint a kék mezes bolgár együttes háromezer híve érkezik kedden a visszavágóra.

A magyar szurkolók Debrecenben az Oláh Gábor utcai klubirodában, a három Loki-shopban, illetve a Mods Store-ban vásárolhatnak jegyet. Budapesten naponta 10-től 18 óráig a Puskás-stadion Syma-csarnoknál található pénztárában lehet belépőkhöz jutni, melyek ára 1500 és 4500 forint között van.

A hajdúságiak szurkolói vonatot is indítanak kedden 16.27-kor a debreceni nagyállomásról Budapestre, a szerelvény Hajdúszoboszlón, Püspökladányban és Szolnokon is vesz fel drukkereket. A vonat a találkozó után indul vissza a Keleti pályaudvarról.

RABEH VISSZATÉR, KISS NEM ÉRTI AZ ELTILTÁST
 

Rövid eltiltása után pénteken újra edzésbe állhatott Juszef Rabeh, a Levszki Szófia marokkói labdarúgója, akit a múlt héten ittas vezetésért őrizetbe vettek.

A Debrecen BL-selejtezőbeli ellenfelének vezetői bejelentették: adnak még egy esélyt a futballistának, annak ellenére, hogy ügyében a börtönbüntetés kiszabása sem elképzelhetetlen.

A bolgár klub a történtek hatására vasárnap felfüggesztette a 24 éves Rabeh játékjogát és 30 ezer eurós bírsággal is sújtotta a védőt.

A labdarúgót hat hónap alatt másodszor kapták ittas vezetésen a rendőrök, ráadásul jogosítvány sem volt nála, mert februárban alkoholos állapotban balesetet okozott, s akkor egy évre bevonták a vezetői engedélyét.

A magyar bajnoknak egy kulcsembere mindenképpen hiányzik: Kiss Zoltán, a DVSC csapatkapitánya kénytelen kihagyni a Levszki elleni keddi visszavágót, mert Szófiában megkapta a második sárga lapját a BL-selejtezősorozatban.

"Varga József ütközött a bolgár kapussal, úgy láttam, le is köpi. Azonnal odarohantam, és akkor is így tettem volna, ha történetesen nem én viselem a csapatkapitányi karszalagot. Néhány másodperccel később már éreztem, hogy baj lesz, pedig a bíróhoz egy szót sem szóltam. Nyújtottam a kezem Petkov felé, de már késő volt" – nyilatkozta az esetről a debreceniek csapatkapitánya.



A DVSC drukkerei szurkolói különvonattal érkezhetnek Budapestre (Fotó: Szabó Miklós)
A DVSC drukkerei szurkolói különvonattal érkezhetnek Budapestre (Fotó: Szabó Miklós)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik