NS-terasz: minden eddiginél többen

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.07.14. 23:44
Telt ház volt az Eb-döntőn a Nemzeti Sport szurkolói teraszán (Fotó: Török Attila)
Az Európa-bajnokság tapasztalatai alapján az ide kilátogató nézőknek a kieséses szakaszban a spanyol válogatott volt a kedvencük.

AZ NS-TERASZ KÖZÖNSÉGÉNEK A SZIMPÁTIÁJA a döntőre sem változott. Az Európa-bajnokság tapasztalatai alapján az ide kilátogató nézőknek a kieséses szakaszban a spanyol válogatott volt a kedvencük. Amikor vasárnapi műsorvezetőnk, Patai Gergely, a Nemzeti Sport munkatársa megkérdezte, hogy ki szurkol nekik, szinte felrobbant a Várkert Bazár Öntőház udvara. Ugyanez az angolok esetében szinte „csecsemőbombának” tetszett.

Szécsi Zoltán (balra) és Patai Gergely (Fotó: Török Attila)

Vendégünk, Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is Moratáékkal szimpatizál, nagyon jó meccset várt a finálétól. Az elődöntőről megjegyezte, ha ő a bíró, a hollandok játszhatnak a fináléban. Tippelt is, szerinte vagy 0–0 lesz (ha mondjuk a hatodik percben lesz egy gól, már nem kell izgulnia), vagy 3–3. A spanyolok játéka sokkal jobban tetszik neki, mint az angolok elég „híg” színvonalú futballja. Úgy vélte, a spanyoloknak lesz több veszítenivalójuk, de a mediterrán életszemléletnek köszönhetően talán jól viselik a nyomást. Az eddigiek alapján az angoloknál dicsérte Pickfordot, Stonest a légtér urának tartja, Bellingham is kedvenc, Kane-t viszont nem annyira szereti. A spanyoloknál sokan fociznak remekül, Rodri és a két fiatal, Yamal, valamint Williams is nagy hatással volt rá.

Az NS-teraszon eddig is többször volt telt ház, a tegnapi döntőn azonban szinte még a „fákon is lógtak”. S ugye, a spanyoloknak szurkoltak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik