Laporta szerint a Barcelonának van pénze Nico Williamsre

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.08. 14:42
Joan Laporta is megszólalt Nico Williams esetleges Barcelonába szerződéséről (Fotó: Getty Images)
A spanyol válogatottban szereplő, FC Barcelonát erősítő honfitársai már hangoztatták az Európa-bajnokság ideje alatt, hogy örülnének, ha az Athletic Bilbao szélsője, Nico Williams a gránátvörös-kékekhez szerződne, de most a katalán klub elnöke, Joan Laporta is beszélt a játékos esetleges szerződtetéséről.

A 16 éves Lamine Yamal láthatóan kiváló viszonyt ápol Nico Williamsszel, de nemcsak ő, hanem Pedri is nyilvánosan szólalt fel Nico Williams Barcelonába szerződése mellett.

Az elmúlt években rossz gazdasági helyzetben lévő Barcelona kapcsán viszont gondot jelenthet, hogy Williamset ki kell vásárolni 2027-ig érvényes szerződéséből, s sokan kétkedve fogadták, hogy a gránátvörös-kékek képesek-e kifizetni a jelenleg 60 millió euróra taksált játékos kivásárlási árát.

Most a klub elnöke, Joan Laporta öntött tiszta vizet a pohárba. 

„Nagyon kedvelem Nicót. Azt mondhatom, hogy anyagilag megvalósítható (az átigazolás)” – idézte Laporta nyilatkozatát Fabrizio Romano. „Az évek során végzett munkánk eredménye, hogy elértünk erre a pontra. Természetesen létrejöhet egy ilyen szintű aláírás” – tette hozzá az FC Barcelona elnöke.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik