Bűnrossz meccsen gyűjtötték be a három pontot az uruk

Vágólapra másolva!
2007.07.01. 07:33
Címkék
Javítani tudott Uruguay, ugyanis Vicente Sanchez góljával 1-0-ra legyőzte Bolívia együttesét. A két csapat nagyon gyenge mérkőzést produkált, a kapusoknak védenivalója sem igen akadt.
Vicente Sanchez ünnepel Diego Perez nyakában
Reuters
Vicente Sanchez ünnepel Diego Perez nyakában
Vicente Sanchez ünnepel Diego Perez nyakában
Reuters
Vicente Sanchez ünnepel Diego Perez nyakában

Uruguay a nyitónapon elszenvedett súlyos veresége után Bolívia ellen akart javítani, és a papírforma, a nevek alapján erre meg is volt az esélye. Az első meccset kihagyó Alvaro Recoba leülhetett a kispadra.

Az első fél óra komolyabb helyzet nélkül telt el. Az uruguayiakon érződött, hogy még bennük van a Peru ellen kapott pofon, a bolíviaiak pedig nem rontottak neki ellenfelüknek.

A játék képe alapján nem volt meglepő, hogy nem született gól a játékrészben, 0-0-val vonultak pihenőre a csapatok. Árulkodott a játék képéről, hogy egyik kapusnak sem kellett lövést hárítania…

A második félidő eleje sem volt jó, de az 58. percben az első helyzetből megszerezte a vezetést Uruguay: egy beadás után, Forlan közreműködésével, a labda odakerült az ötösön ólálkodó Vicente Sanchez elé, és a támadó – megelőzve a kimozduló Galarzát – a hálóba továbbított.

A gól után sem lett jobb a játék, mindkét csapat rengeteget hibázott, helyzetekig nem is jutottak el. Ebből az időszakból csak Pablo Garcia középre tartó szabadrúgását lehetett feljegyezni.

A hajrában még egy ígéretes Cristian Rodriguez lövést jegyezhettünk fel, majd a ráadásban Lima óriási bombáját tolta ki bravúrral Carini. Az uruguayiak végül begyűjtötték a három pontot, de játékukra ezúttal sem lehetnek büszkék.

COPA AMERICA, A CSOPORT



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik