Görögország: Otto Rehhagel keretet hirdetett a spanyolok ellen

Vágólapra másolva!
2007.08.17. 12:28
Címkék
Otto Rehhagel (képünkön) lemondott arról, hogy kísérletezgessen a válogatott összeállításakor, így nem sok változtatást hajtott végre a korábbiakhoz képest 22 fős keretén. A görögök német szövetségi kapitánya a pénteki, Spanyolország elleni barátságos mérkőzésre készül a csapatával.
A 22 meghívott játékos közül mindössze egy olyan futballista van, aki eddig még nem volt válogatott, ez pedig Nikosz Szpiropulosz a Panionioszból.

Sérülés miatt kénytelen kihagyni a találkozót Szteliosz Jannakopulosz, az angol Bolton Wanderers és Joannisz Amanatidisz, az Eintracht Frankfurt játékosa.

A mérkőzést a nemzeti együttes korábbi csapatkapitánya, Theodorosz Zagorakisz tiszteletére játsszák. Zagorakisznak nagy szerepe volt abban, hogy a görögök 2004-ben megnyerték az Európa-bajnokságot. Jelenleg ő a PAOK elnöke, és a meccset az együttes hazai stadionjában, a thesszaloniki Tumba stadionban rendezik meg.

A GÖRÖGÖK KERETE A SPANYOLORSZÁG ELLENI MÉRKŐZÉSRE

Kapusok: Antonisz Nikopolidisz (Olympiakosz), Kasztasz Halkiasz (Arisz)
Védők: Jurkasz Szeitaridisz (Atletico Madrid), Szotirisz Kirjakosz (Eintracht Frankfurt), Traianosz Dellasz (AEK Athén), Nikosz Szpiropulosz (Panioniosz), Lukasz Vintra (Panathinaikosz), Joannisz Gumasz (Panathinaikosz), Mihalisz Kapszisz (APOEL Nicosia), Vasszilisz Toroszidisz (Olympiakosz), Paraszkevasz Ancasz (Olympiakosz), Hrisztosz Pacazoglu (Olympiakosz)
Középpályások: Angelosz Baszinasz (Mallorca), Alekszandrosz Ciolisz (Panathinaikosz), Jorgosz Karagunisz (Panathinaikosz), Kosztasz Kacuranisz (Benfica)
Támadók: Dimitrisz Szalpingidisz (Panathinikosz), Dimitrisz Papadopulosz (Panathinaikosz), Angelosz Hariszteasz (Nürnberg), Nikosz Liberopulosz (AEK Athén), Fanisz Gekasz (Bayer Leverkusen), Jorgosz Szamarasz (Manchester City)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik